Pumpeanlegg av høy kvalitet

Med pumpeanlegg fra Albatros pumper får du kvalitet i alle deler. Norsk Pumpeservice AS er en totalleverandør som i snart 30 år har levert pumpeanlegg for vannforsyning til hytter og husholdninger over hele landet. For at et pumpeanlegg fra Albatros skal holde høyest mulig kvalitet bruker anlegget en motor fra Franklin Electric, verdens ledende produsent av undervannsmotorer.

Pumpeanlegg til ditt behov

Det viktigste for oss er at våre kunder får et pumpeanlegg som er riktig i forhold til deres behov, og derfor fører vi også et bredt spekter av pumper, tanker og tilhørende deler. Erfaring har lært oss at kunder uten vann prioriterer hurtig leveringstid, og derfor sørger vi for å ha deler til våre produkter på lager. I de fleste tilfellene kan vi sende over deler allerede samme dag.

Vi utfører også service på ditt Albatros pumpeanlegg. Enten kan våre servicefolk komme hjem til deg, eller du kan sende pumpen inn til oss for test og undersøkelse.


Dersom du vil vite mer om våre vannfilter eller har spørsmål om noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.


Velkommen til Norsk Pumpeservice.